Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Foi De Placinta Cu Iaurt

Foi De Placinta Cu Iaurt. Este un desert pe care il pot incerca fara emotii chiar si incepatorii. Cu aceasta placinta nu veti da gres, va spun din proprie experienta, pentru ca eu am dus de multe ori placinta cu iaurt la birou si a fost un succes total, fostii colegi si acum pomenesc bunatatile. Se dezgheata foile la temperatura camerei. Batem albusurile spuma, adaugam zaharul si batem in continuare pana se topeste. Apoi se scoate din cuptor, se unge preparatul cu urmatoarea compozitie :

Bateți untul moale, zahărul tos, zahărul vanilat și un praf de sare pe parcursul a 2 minute, folosind mixerul pornit. Foile de placinte se lasa sa se dezghete la temperatura camerei. Este foarte gustoasă și se prepară chiar foarte ușor! Se dezgheata foile la temperatura camerei. Aceasta placinta a devenit desertul preferat al familiei mele.

Placinta Cu Iaurt Si Stafide Youtube
Placinta Cu Iaurt Si Stafide Youtube Source from : https://www.youtube.com/watch?v=04YRv8dcNvA
Pofta buna si spor la bucatarit! 1 găletușă iaurt (1 kg), 3 buc ouă, 3 plic zahăr vanilat, 100 gr zahăr, 5 linguri mari griș, 200 gr stafide, 1 pachet foi plăcintă din comerț, 100 ml ulei, după gust zahăr pudră pentru ornat, după gust esență vanilie. Placinta cu iaurt este o reteta atat simpla, rapida si ieftina incat in 15 de minute este deja in cuptor. Alternam foile de placinta cu iaurtul, incheind cu un strat de foi. Mod de preparare placinta cu iaurt:

Foi de placinta 1 buc adica 1 pachet, iaurt 1 kg, oua 8 buc, zahar 300 g, esenta de vanilie 1 buc, unt 50 g.

Una dintre plăcintele noastre preferate! Incorporati apoi si restul de albusuri si lasati castronul deoparte. Reteta de placinta cu iaurt si stafide, reteta simpla si rapida, reteta traditionala cu foi de placinta din comert. O bucatica din inima mea se afla pe fiecare platou sau farfurie pe care o asez pe masa, dar si pe acest placinta cu iaurt si stafide, reteta economica. Se unge o tava cu ulei, se aseaza jumatate din foile de placinta, fiecare unsa cu ulei, se toarna amestecul de ou cu iaurt, se presara stafide, se aseaza restul de foi (fiecare unsa cu ulei) si se presara zahar deasupra.

Crema care se formeaza este foarte fina deoarece contine iaurt gras, oua si foile de placinta sunt cele subtiri pentru strudel (nu foietaj!). Placinta cu iaurt si branza este una din placintele noastre preferate! Am tapetat o tava (35x25x6 cm) cu hartie de copt si am asezat jumatate din foile de placinta unse intre ele cu. Este un desert pe care il pot incerca fara emotii chiar si incepatorii. 1 pachet 400 g foi de placinta subtiri, 2 iaurturi de 140 g (danone), 5 oua, 200 gr zahar, 6 linguri zahar pentru sirop, 1 cana ulei, 1 plic praf de copt, 1 plic zahar vanilat, 1 lingurita zeama de lamaie, 10 ml esenta de rom.

Plăcintă Cu Vișine și Iaurt O Rețetă Simplă Cu Foi Din Comerț Rapidă și Ușoară
Plăcintă Cu Vișine și Iaurt O Rețetă Simplă Cu Foi Din Comerț Rapidă și Ușoară Source from : https://chefnicolaietomescu.ro/reteta/placinta-cu-visine-si-iaurt-reteta-simpla-cu-foi-din-comert/
Poftă bună cu gina bradea. Mod de preparare placinta cu iaurt: Este vineri astazi si clar ca nu se putea fara desert, asa ca astazi am un rasfat pentru papilele noastre gustative, rasfat alcatuit cu foi de placinta, iaurt si sirop cu zeama de lamaie. Foi de placinta cu umplutura din branza dulce si stafide, apoi acoperite cu o compozitie din iaurt, oua si zahar. Foile de deasupra trebuie să fie rumenite, atunci plăcinta este gata!

Reteta de placinta cu iaurt si stafide, reteta simpla si rapida, reteta traditionala cu foi de placinta din comert.

O prăjitură cremoasă şi rapidă, mai ales că multe din ingrediente sunt la îndemână. Se unge o tava cu ulei, se aseaza jumatate din foile de placinta, fiecare unsa cu ulei, se toarna amestecul de ou cu iaurt, se presara stafide, se aseaza restul de foi (fiecare unsa cu ulei) si se presara zahar deasupra. Este un desert pe care il pot incerca fara emotii chiar si incepatorii. Poftă bună cu gina bradea. Daca folositi foi de placinta subtiri alternate straturile de crema cu foile de.

Dam tava la cuptorul incins si lasam pana se rumeneste frumos. Te asigurăm că toşi vor fi foarte încântaţi de rezultat! Mod de preparare placinta cu iaurt: Daca folositi foi de placinta subtiri alternate straturile de crema cu foile de. Se dă la cuptor la 180 grade.

Placinta Cu Iaurt Si Foi De Placinta Pasiune Pentru Thermomix Facebook
Placinta Cu Iaurt Si Foi De Placinta Pasiune Pentru Thermomix Facebook Source from : https://zh-cn.facebook.com/pasiunethermomix/posts/placinta-cu-iaurt-si-foi-de-placinta-cumparate-pasiune-thermomix-httpsmfacebookc/792275737922985/
Simplu de preparat si cu ingrediente putine, placinta cu iaurt si visine va va cuceri si pe voi. 1 găletușă iaurt (1 kg), 3 buc ouă, 3 plic zahăr vanilat, 100 gr zahăr, 5 linguri mari griș, 200 gr stafide, 1 pachet foi plăcintă din comerț, 100 ml ulei, după gust zahăr pudră pentru ornat, după gust esență vanilie. Te asigurăm că toşi vor fi foarte încântaţi de rezultat! Crema care se formeaza este foarte fina deoarece contine iaurt gras, oua si foile de placinta sunt cele subtiri pentru strudel (nu foietaj!). Placinta cu iaurt si branza este una din placintele noastre preferate!

1 găletușă iaurt (1 kg), 3 buc ouă, 3 plic zahăr vanilat, 100 gr zahăr, 5 linguri mari griș, 200 gr stafide, 1 pachet foi plăcintă din comerț, 100 ml ulei, după gust zahăr pudră pentru ornat, după gust esență vanilie.

Foi de placinta cu umplutura din branza dulce si stafide, apoi acoperite cu o compozitie din iaurt, oua si zahar. Pofta buna si spor la bucatarit! Aceasta placinta a devenit desertul preferat al familiei mele. Incorporati apoi si restul de albusuri si lasati castronul deoparte. Foi de placinta 1 buc adica 1 pachet, iaurt 1 kg, oua 8 buc, zahar 300 g, esenta de vanilie 1 buc, unt 50 g.

Posting Komentar untuk "Foi De Placinta Cu Iaurt"