Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Supa Crema De Dovlecel

Supa Crema De Dovlecel

Astăzi vreau să vă ofer o rețetă foarte simplă de supă cremă de dovlecel. 300 g dovlecei, 1 ceapa mica, 1 lingura ulei de masline, 2 linguri smantana.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Eu, recunosc, ca strambam din nasuc atunci cand auzeam de supe creme. Se face simplu, este gustoasa, aromata, perfecta pentru zilele de vara! Când apa dă în clocot, se adaugă rondelele de dovlecel.

Supa Crema De Dovlecei Cu Legume Retete Culinare Cu Gina Bradea
vizitati articolul complet aici : https://pofta-buna.com/supa-crema-din-dovlecei-cu-legume-reteta-de-post-sau-de-dulce/
Supa crema de dovlecel mazare si leurda. Smantana pentru gatit este optionala, dar daca o adaugati in supa crema de dovleac, aceasta va deveni mai cremoasa. 1 ceapă 2 dovlecei 500 ml supă de pui sau de legume 3 căței de usturoi 2.

Astăzi vreau să vă ofer o rețetă foarte simplă de supă cremă de dovlecel.

1 kg dovlecei sau zucchini. 1 dovlecel 1 sfecla rosie mica 2 cepe verzi (sau o ceapa uscata) 1 morcov 1/2 ardei capia ulei de masline. Zucchinele tinere cu carne delicată sunt mai potrivite pentru prepararea supă de cremă.

Ceapa se taie marunt, bostanul ,dovleacul si cartoful se taie in bucati. Dovleceii sunt printre cele mai ieftine legume pe care le avem la dispoziție aproape tot timpul anului, aceștia fiind nutritivi și cu puține calorii. Dovleceii se spală foarte bine, se îndepărtează capetele și se taie cuburi mari.

Supa Crema De Dovlecel Si Busuioc
vizitati articolul complet aici : https://corinaureche.ro/supa-crema-de-dovlecel-si-busuioc/
Citeste articolul si afla reteta! In cazul in care supa crema de dovlecei ni se pare prea groasa, o mai subtiem cu putin lapte sau apa si apoi o mai lasam cateva minute la fiert. Supa crema de dovlecei cu crutoane si chips din dovlecei.

Se poate adapta si pentru post, daca inlocuiti untul cu ulei si omiteti smantana de gatit.

Supa crema de dovlecei cu crutoane si chips din dovlecei. Supa crema de dovlecel pentru copii incepand cu varsta de 1 an. Când apa dă în clocot, se adaugă rondelele de dovlecel.

Alături de crutoane proaspete și de câteva semințe de dovleac presărate. Supa crema de dovlecei cu crutoane este un preparat usor, aromat si cremos. 1 dovlecel 1 sfecla rosie mica 2 cepe verzi (sau o ceapa uscata) 1 morcov 1/2 ardei capia ulei de masline.

Supa Crema De Dovlecei Reteta Bucataria Romaneasca Ro
vizitati articolul complet aici : https://bucataria-romaneasca.ro/retete-culinare/supa-crema-de-dovlecei/
Supa crema de dovlecel pentru copii incepand cu varsta de 1 an. Pentru a obtine o supa crema de dovlecei cat mai aromata, indicat ar fi sa punem la fiert odata cu legumele si o floare cu seminte de marar. Lichidul trebuie sa ajunga cam cu 2 degete sub dovlecei, daca e prea putin lichid completati cu apa (eu am mai pus 1/2 cana de apa).

Cand legumele sunt fierte, strecuram cam jumatate din zeama si apoi cu mixerul vertical, zdrobim restul legumelor din oala.

Oare ce sa va mai zic despre supa crema de dovlecel cu busuioc? 2 buc cepe mărișoare, 8 buc champingnon, 1 buc cartof mijlociu, 2 buc dovlecei mici, 3 linguri ulei de măsline virgin, 1 cățel usturoi proaspăt, 2 buc pastile de supă vegetală sau 3 lingurițe de vegeta, 300 ml apă, 200 ml cremă de soia. Reteta de supa crema de dovlecei si busuioc se numara printre preferatele noastre pentru ca este extrem de parfumata, bineinteles datorita busuiocului.

Posting Komentar untuk "Supa Crema De Dovlecel"