Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Extraoptiuni Vodafone 3 Euro

Extraoptiuni Vodafone 3 Euro

Dacă depăşeşti minutele incluse în extraopţiune, tariful este de 0,05€ credit/minut pentru zona 1, 0,15€ credit/minut pentru zona 2, 0,25€ credit/minut pentru zona. La vodafone nu cred ca este extraoptiune de 3 euro.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

3 euro nelimitat in cosmote 250 min sau mes nat 1 giga zi facebook you tube hbo go messenger gratis. Astfel, vei obține detalii despre creditul existent și valabilitatea acestuia, iar dacă ai extraopțiuni active, vei primi informații suplimentare prin sms despre. Ofertele sunt disponibile doar dacă ai pe cont o extraopțiune de voce și sms de minimum 5 euro credit ofertele sunt valabile 30 de zile și nu se reînnoiesc automat.

Activare Extraoptiune 3 Euro Telekom Opțiuni Pentru Euro
vizitati articolul complet aici : http://productis.ro/opiuni-pentru-euro-106522.php
Posted on october 28 2019 by arkana. Reîncărcare imediată, cu plata la factură. 50 de minute pentru apeluri nationale si internationale si 25 sms nationale, cu 3 euro/luna ;

Astfel, vei obține detalii despre creditul existent și valabilitatea acestuia, iar dacă ai extraopțiuni active, vei primi informații suplimentare prin sms despre.

3 euro, nelimitat in cosmote, 250 min sau mes nat, 1 giga zi, facebook you tube, hbo go, messenger gratis. Oferta de reincarcare optiuni cu minute sms date prepay. Acelea sunt pentru o saptamana 2 dar nu au minute si net mult.

Noile extraoptiuni la cartela vodafone. Din contul tău my vodafone > cost control; Dar, haideti sa vedem care sunt extraoptiunile oferite de cei de la vodafone pentru posesorii de cartele prepay.

Incarcare Cartela Vodafone Uk
vizitati articolul complet aici : https://theofy.world/gallery/incarcare-cartela-vodafone-uk
Ofertele sunt disponibile doar dacă ai pe cont o extraopțiune de voce și sms de minimum 5 euro credit ofertele sunt valabile 30 de zile și nu se reînnoiesc automat. Oferta de reincarcare optiuni cu minute sms date prepay. Nu sunt oficiale, dar sunt mari sanse ca astea sa fie noile optiuni.

Vodafone, reteaua de telefonie mobila cu aproximativ 8.182.923 de clienti (2013), se lauda cu cea mai mare acoperire si cu cea mai buna calitate a convorbirilor.

Internationale din romania catre europa fix/ usa, canada, israel fix sau mobil / retelele mobile din franta, germania, ungaria, italia, marea britanie si spania. Mai poti avea hbo & hbo go cu 3 euro in fiecare luna, maxpack cu doar 5 euro, sport cu 2 euro, cinemax cu 2 euro, passion 1 euro, panonia 1.5 euro, acesta din urma doar pentru vorbitorii de limba maghiara. Reactivează opțiunea 3 până la 23 noiembrie 2020 și primești pentru 3 euro credit.

Astea par a fi noile extraoptiuni la cartela vodafone, momentan neoficiale. Dacă depăşeşti minutele incluse în extraopţiune, tariful este de 0,05€ credit/minut pentru zona 1, 0,15€ credit/minut pentru zona 2, 0,25€ credit/minut pentru zona. Ai 3 euro credit, suni 1234 apoi 15111, apoi mesaj la 888

To Add Crowd On A Holiday Cartela Reincarcabila Orange 3 Euro Pret Mitwein Com
vizitati articolul complet aici : http://www.mitwein.com/janta_bicicleta_24_spate/cartela-reincarcabila-orange-3-euro-pret
Daca aveau si la vodafone asa, era belea.sal'tare si bafta! Prima pagină cartela vodafone 5 eur. 3 euro, nelimitat in cosmote, 250 min sau mes nat, 1 giga zi, facebook you tube, hbo go, messenger gratis.

Vodafone, reteaua de telefonie mobila cu aproximativ 8.182.923 de clienti (2013), se lauda cu cea mai mare acoperire si cu cea mai buna calitate a convorbirilor.

Oferta vodafone are un abonament numit vodafone simplu care costa doar 3,72 de euro, el fiind cel mai ieftin. 3 euro, nelimitat in cosmote, 250 min sau mes nat, 1 giga zi, facebook you tube, hbo go, messenger gratis. Dacă eşti abonat vodafone ai următoarele variante de reîncărcare a cartelei:

Posting Komentar untuk "Extraoptiuni Vodafone 3 Euro"