Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Teren De Vanzare Judetul Constanta

Teren De Vanzare Judetul Constanta

Cod vt 89 exclusivitate teren de vanzare in constanta avand o suprafata de 2092. Constanta, constanta acum 16 ore distribuie anunțul salvează anunțul.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Teren intravilan varianta ovidiu 61800 mp. Zona este in dezvoltare, se fac demersuri pentru puz , introducere in intravilan. Vanzari de terenuri, constanta s6982.

Terenuri De Vanzare Constanta Anunturi Imobiliare
vizitati articolul complet aici : https://www.remax.ro/vanzare/terenuri/constanta
Vindem 7 ha, teren agricol în năvodari, zona industriala. Banca transilvania pune la dispozitie prin vanzare, terenuri din executari silite vezi detalii pe site! Teren intravilan varianta ovidiu 61800 mp.

Cautare directa in functie de zona:

118 m²casă / vilă cu 6 camere de vânzare în zona central. Pe aceste loturi de teren nu se mai poate construi nimic!!! Constanta (judet), sibioara 180 000 € 3 000 m²

Constanta constanta telefon validat azi 08:56 20 925 m 2 2.065.000 € de vanzare ‹ › Teren intravilan de 8605 m 2.

Constanta Terenuri Olx Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.olx.ro/imobiliare/terenuri/constanta/
Vand teren intrav 2.391mp si 3 constructii indus. Cea mai avantajoasă ofertă începe de la 4.999 eur. Explorează 16 anunțuri pentru teren agricol de vanzare in judetul constanta la cele mai bune prețuri.

Cautare directa in functie de zona:

In judetul hunedoara exista doua parcele, executate silit de aceasta institutie, de aproximativ 500 mp, care se vand incapand cu 16.500 de euro. Vanzari de terenuri, constanta s6982. Teren intravilan varianta ovidiu 61800 mp.

Profita de preturile avantajoase in tot judetul in centru sau spre periferie. Pe aceste loturi de teren nu se mai poate construi nimic!!! Teren intravilan varianta ovidiu 61800 mp.

Constanta Terenuri Olx Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.olx.ro/imobiliare/terenuri/constanta/
Publica gratuit anuntul tau de vanzare teren si gaseste cumparator! De vanzare terenuri intravilane situate in lazu , jud constanta, la 600… mai multe detalii. Constanta constanta telefon validat azi 08:56 20 925 m 2

Vanzare teren intravilan constanta energia kamsas pret 200 eur.

Explorează 16 anunțuri pentru teren agricol de vanzare in judetul constanta la cele mai bune prețuri. 918 de terenuri constructii de vanzare in tot judetul, judetul constanta, pe imobiliare.ro. 118 m²casă / vilă cu 6 camere de vânzare în zona central.

Posting Komentar untuk "Teren De Vanzare Judetul Constanta"